Petek Servisi

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %a hundred müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Tesisat temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çAlright dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Piyasada 0850 li numara alarak kendisini firma olarak tanıtan kombi bakımı hediyedir diyen merdiven altı firmalara itibar etmeyiniz. Ucuza iş yaptırmak yerine en kaliteli hizmet almayı tercih ediniz.

Tahliye Kabı: Temizleme işlemi sırasında petek içinde biriken kir ve çamurun dışarıya tahliye edilmesi için bir kabın kullanılması gerekebilir.

Kontrol ve bakım konusunda tecrübemizden yararlanınız. Tamir edilmeyen kombi cihazlar da kış faturanıza yansıtılacaktır. Isınmayan ve iyi çalışmayan bir kombinin sonbaharda bir kez bakımı yapılmalıdır.

Mi ne dozvoljavamo da čekate ako vam se pokvarilo nešto od ovako važnih i korisnih aparata, bez kojih niko od nas ne može da zamisli svakodnevni život.

Bu noktada sizlere tam da ihtiyaç duyduğunuz ayrıcalıklı ve profesyonel tesisat işçiliğini sunacak olan Sayarlar Tesisat’a ulaşın.

Peteklerde koruma için gerekli koruyucu yağ vardır, bu koruyucu yağ yapılan petek temizliği yani petek yıkama çalışması ile birlikte kesinlikle petekten çıkmaz ve petek sisteminde kalır. Bu bilgilerin dışındaki yalan yanlış bilgiler saygıdeğer müşterilerimizin kafasını karıştırmasın.

Firmamız bu hizmetleri sizlere en profesyonel şekilde veriyor ve yılın en soğuk günlerinde dahi yüksek bir performansla ısınma sağlıyor. Kombi peteklerinin temizlenmesinde en iyi solüsyonların kullanılmasına da önem veriyoruz.

Bu sayede kombimiz istenilen sıcaklığa petek servisi en kısa sürede ulaşarak ev içerisindeki ortam sıcaklığını oluşturarak gaz sarfiyatınızda %30 %forty’a varan düşüş sağlıycaktır.

Kombi cihazı daha kolay çalışır. Petek içerisindeki atıklar temizlendiği için her yeri kolayca ısıtır. Isı dağıtımı eşit olur ve odalarınız kolayca ısınır.

Hortumlar: Peteklerle pompayı bağlamak için uygun uzunlukta ve kalınlıkta hortumlar kullanmanız gerekecektir.

Servisi olarak iyi ve kaliteli ısıtan peteklere sahip olmanız için periyodik olarak en az two yılda one kez petek temizliği, petek yıkama ve kombi bakımınızı yaptırmanızı öneriyoruz.

Not all cleanrooms are the same – you'll find quite a few implementation possibilities. It's not unheard of for inquiries or uncertainties to come up in the operate-up on the consultation, as an example:

Report this wiki page